מתכון לפיצה ללא גלוטן של רון יוחננוב
מתכון לפיצה ללא גלוטן משגעת, עמוסה מוצרלה, רוטב פיצה ביתי וכל התוספות שאתם אוהבים. לא תשימו לב להבדל בינה לבין פיצה רגילה

זמן הכנה
15 דק
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דק
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מצרכים לבצק:
ביצה
50 גרם חמאה מומסת
גביע קוטג'
140 גרם (כוס) קמח ללא גלוטן
אבקת אפיה ללא גלוטן
1 כפית חומץ לבצק אוורירי
מלח / פלפל שחור
אפשר להוסיף לבצק שן שום כתושה וכפית טימין או בזיליקום טרי קצוץ דק.
רוטב פיצה מהיר:
2 קופסאות של רסק 100% עגבניות
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
מערבבים את כל המרכיבים בקערה
להרכבת הפיצה:
רוטב פיצה
תוספות שאוהבים: זיתים /תירס/ קוביות של ירקות / פטריות / הכול הולך
200 גרם פתיתי מוצרלה מגורדת ללא גלוטן
מחממים תנור ל-200 מעלות.
אופן הכנה
1 בקערה, מערבבים את כל המרכיבים עד שמתגבש לבצק אחיד.
2 מרפדים תבנית בנייר אפייה
3 מחלקים את הבצק ל-7 יחידות
4 בעזרת ידיים מעט משומנות, מגלגלים ומשטחים היטב לפיצות אישיות ומניחים על המגש.
5 מורחים מעל רוטב פיצה, מפזרים גבינת מוצרלה ותוספות
6 מכניסים לתנור לאפייה כ-25 דקות או עד הזהבה.