אוזני המן ללא גלוטן

מתכון לאזני המן ללא גלוטן, לרגישים או לנמנעים מגלוטן, אוזני המן מקמח שקדים והמילוי – מה שתבחרו

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 ביצים
1 כף חמאה רגה
2 ורבע כוסות קמח שקדים
כוס קורנפלור
חצי כוס אבקת סוכר
1 כפית אבקת אפייה
למילוי:מלית תמרים/נוטלה/ממרח חלבה/שוקולד השחר/ריבה/ריבה ואגוזים/חמאת בוטנים

מידות והמרות משקל באפייה>

אופן הכנה
1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה
2 מכניסים לקערה את הביצים וחמאה ומערבבים היטב
3 מוסיפים לקערה את המרכיבים היבשים ומערבבים. אם הבצק לח מידי, אפשר להוסיף עוד קמח שקדים, ואם הבצק מעט יבש הוסיפו 3-1 כפות חלב
4 מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה בעזרת מערוך לעובי של כ 1.5 ס"מ
5 קורצים מהבצק עיגולים ומניחים במרכז כל עיגול מהמלית שבחרתם.ן
6 מקפלים את שלושת פינות העיגול לאוזן המן. מהדקים היטב את הפינות
7 טיפ חשוב: אפשר למרוח חלבון ביצה או מים על גבולות העיגול לפני שמקפלים – זה יבטיח שהאוזניים לא ייפתחו באפייה
8 מכניסים לתנור ל 12-10 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות