קרקר עדשים כתומות ב-10 דקות של אריאל בן חמו

מתכון לקרקר ללא גלוטן מקמח עדשים ב-10 דקות עבודה בלבד, מושלם לנשנוש! מתוך "נשנושים" עם אריאל בן חמו

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

רכיבים לכ-2 תבניות תנור:
1/2 1 כוסות קמח עדשים ללא גלוטן
¼ כוס גרעיני חמניה
¼ כוס גרעיני דלעת
¼ כוס כפות שומשום
1/2 כפית מלח
¼ כפית אבקת שום
¼ כפית צ'ילי חריף
¼ כפית אורגנו
¼ כוס שמן זית
1/2 1 כוסות מים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל – 170 מעלות בתוכנית טורבו.
2 בקערה רחבה מערבבים את כל חומרי הגלם לפי הסדר הכתוב
3 מחלקים את הבלילה בין שתי תבניות אפייה ובעזרת פלטה משטחים כמה שיותר דק. ממש ממש דק.
4 אופים כ- 20-30 דקות או עד שהקרקרים יבשים וקשים.
5 מוציאים, מצננים ושוברים לפי הגודל שאתם אוהבים.
קרקרים ללא גלוטן. צילום: מיכאל דאל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות