עוגיות ג'ינג'רברד

מתכון לעוגיות ג'ינג'רברד , עוגיות מתובלות ומדהימות שנהוג לאכול בחג המולד (מי שחוגג) ואפשר להכין בכל ימות השנה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/2 כוס סוכר דמררה/חום
120 גרם חמאה רכה / לפרווה : מחמאה או מרגרינה.
3 כוסות קמח מנופה
1 ביצה L
1/2 כפית שטוחה סודה לשתיה
3/4 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית של ג'ינג'ר טחון
1/2 כפית שטוחה של קינמון
1/4 כפית אבקת ציפורן
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
3/4 כוס סילאן
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה גדולה עם מטרפה: קמח, מלח, תבלינים, סודה לשתייה. שמים בצד
2 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה הרכה עם הסוכר כ- 5 דקות
3 מוסיפים את הביצה ומערבבים עד לקבלת מרקם קרמי
4 מוסיפים סילאן ומערבבים עד שהתערובת אחידה
5 מורידים את המיקסר למהירות נמוכה ומוסיפים את הקמח עד להטמעה
6 הבצק יהיה דביק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות
7 מחממים נור ל 180 מעלות
8 מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים לעובי יחסית דק, חצי ס"מ
9 קורצים את הבצק עם קורצני צורות שאוהבים, מניחים את העוגיות על תבנית אפייה עם נייר אפייה
10 מכניסים לתנור ל 15 דקות (ככל שהעוגיות דקות יותר הן צריכות פחות זמן בתנור)
11 אופציות מתקדמות: להכין גלייז מאבקת סוכר ומעט מים, להכניס לשקית זילוף ולקשט את העוגיות כשהן מתקררות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות