עוגה בחושה עם ג'ינגר ודבש ללא גלוטן

מתכון לעוגה רכה, עסיסית, מפנקת ונימוחה. עוגה מושלמת לצד הקפה!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

150 גרם סוכר חום (כוס וחצי)
50 גרם דבש (5 כפיות)
1/4 כוס שמן זית
1 כפית תמצית וניל
כפית גרידת לימון
3 ביצים
150 גרם של תערובת קמח ללא גלוטן (כוס +כף)
1 כפית אבקת אפייה
50 גרם קמח שקדים (5 כפות)
1 כף ג'ינג'ר אבקת או מגוררת
100 גרם אגוזי מלך
אופן הכנה
1 בקערה לערבב את הסוכר עם הדבש, השמן, הווניל, גרידת הלימון ומוסיפים את הביצים
2 נוסיף את המוצרים היבשים ולבסוף את אגוזי המלך עם מעט מיקס קמח ללא גלוטן כדי שלא ילכו לתחתית התערובת
3 מעבירים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 180 מעלות ל 40 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      קמח רגיל

       אפשר גם קמח לבן רגיל ? או כוסמין לבן ?

       אפשר גם קמח לבן רגיל ? או כוסמין לבן ?
      יפעת says:
      • אפשר להחליף קם בקמח לבן

        אפשר להחליף קם בקמח לבן
        rotem says: