צ'יפס זהב בחמאה ושום

מתכון לצ'יפס עטוף בחמאה ושום שברגע שתכינו, לא תוכלו להכין צ'יפס אחר

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 תפוחי אדמה שטופים (לא חייבים לקלף)
מי קרח
שמן לטיגון
3 כפות קורנפלור
50 גרם חמאה
3 שיני שום כתוש
עשבי תיבול להגשה
אופן הכנה
1 חותכים את תפוחי האדמה דק
2 מבשלים 10-15 דקות במים רותחים
3 מוציאים מהמים הרותחים לקערה עם מי קרח
4 מייבשים היטב בעזרת מגבת את תפוחי האדמה
5 מחממים שמן לטיגון בסיר
6 מטגנים את הצ'יפס עד שהוא משחים יפה ומוציאים לנייר סופג
7 ממיסים במחבת שום, מוסיפים שום כתוש ומערבבים, מכניסים את הצ'יפס למחבת ומערבבים היטב שכל הצ'יפסים יצופו היטב
8 קוצצים עשבי יבול שאוהבים (פטרוזיליה/כוסברה/נענע/בזיליקום) ומפזרים לפני ההגשה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות