פוקאצ'ה פרמזן עם אגסי אנג'ו אדומים, מלח ים וטימין

מתכון לפוקצ'ה עם גבינה ואגסי אנז'ו אדומים, השילוב המושלם של איש האגסים יובל בר נר

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2/1 ק"ג קמח לחם
שתי כפיות שמרים יבשים
שלוש כפות שמן זית
100 גר' גבינת פרמזן מגוררת
300 מ"ל מים פושרים
כף שטוחה מלח
שתי כפות סוכר (אפשר תחליף סוכר לאנשים מתוקים)
מעל הפוקאצ'ה:
שני אגסים חתוכים לפלחים (ללא הליבה)
מלח גס
מעט טימין טרי
2 גבעולי רוזמרין
3-4 כפות שמן זית
אופן הכנה
1 מנפים את כל החומרים היבשים לקערה או משטח עבודה, יוצרים גומה במרכזה, ומוסיפים את הנוזלים והשמרים. מעבדים לבצק ולשים 10 דקות, עד לקבלת בצק חלק וגמיש. (ניתן גם להכין במיקסר)
2 מניחים מכוסה בקערה עד אשר הבצק מכפיל את נפחו.
3 מחממים את התנור ל – 220 מעלות.
4 מרדדים את הבצק לעובי 1 ס"מ, מניחים על תבנית משומנת ובעזרת האצבעות "דוקרים" את הבצק . מפזרים מעל את האגסים ומטפטפים מעט שמן זית.
5 מפזרים מעל מעט מלח , גס גבעולי טימין ועלי רוזמרין ומניחים לתפוח לעוד 20-15 דקות.
6 אופים את הפוקאצ'ה למשך 20 דקות, עד אשר פני המאפה מזהיבים. מצננים מעט ופורסים למנות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות