סושי מטוגן עם טרטר סלמון של רון יוחננוב

רון יוחננוב, בלוגר האוכל האהוב, מכניס את הצופים למטבח הביתי שלו ושל משפחתו – אשתו אלה ובנותיו ליאור והילה.
הפעם הם מתכוננים לאירוח בסוכה בסגנון אסייתי ומכינים סושי מטוגן עם טרטר סלמון

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לאורז סושי:
2 כוסות אורז עגול לסושי
2 כוסות מים חמים
1/3 כוס או 80מ"ל חומץ אורז
1/3 כוס או 80 מ"ל חומץ אורז
2 כפות סוכר לבן
1 כפית מלח דק
לטרטר:
300 גרם פילה סלמון קצוץ
2 כפיות רוטב סירארצה
2 כפיות מיונז יפני
להגשה:
2 כפות שמן
2 ניירות אפיה
צילי חריף לקישוט
אצות נורי/חטיף אצות
אופן הכנה
לאורז:
1 לסיר מכניסים ביחס שווה כוס אורז וכוס מים חמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים על האש הכי קטנה 18 דקות. באמצע הבישול מערבבים את האורז פעם אחת. מצננים 15 דקות.
2 מכינים את תיבול האורז: מערבבים בקערה חומץ אורז, סוכר ומלח עד שהסוכר נמס.
3 מעבירים את האורז לקערה גדולה. מוסיפים את תערובת תיבול האורז מערבבים ומצננים שעה.
אופן הכנת הטרטר:
1 קוצצים את הסלמון לטרטר בקצוץ דק.
2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הטרטר.
להרכבת המנה:
1 משטחים את האורז המצונן בין שני ניירות האפיה עד לקבלת משטח אחיד של כ ס"מ
2 מסירים את נייר האפיה וחותכים את האורז לקוביות.
3 במחבת מחממים שמן ומטגנים את הריבועים קלות עד להשחמה
4 מניחים את ריבועי האורז על משטח הגשה
5 מניחים על כל אחד מהריבועי האורז כפית של טרטר
6 מקשטים בצ'ילי חריף ובחטיף אצות
7 אפשר להגיש חם או קר
סושי של רון יוחננוב
צילום נמרוד סונדרס

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות