מרק פירות יבשים וסורבה קוקוס של אבי ביטון – קינוח מהיר לט"ו בשבט

השף אבי ביטון מכין מרק פירות קל וטעים. מתוך התוכנית “ארוחת שבת”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/2 כוס שזיפים מגולענים
1/2 כוס משמשים
1/2 כוס צימוקים
1 בקבוק יין אדום
1/2 כוס סוכר חום
1 כוכב אניס
1 מקל קינמון
1 מקל וניל
אגוזים קצוצים – להגשה
מרק פירות יבשים וסורבה קוקוס של אבי ביטון
מרק פירות יבשים וסורבה קוקוס של אבי ביטון

אופן הכנה

אופן הכנה
1 שמים את כל החומרים בסיר.
2 מביאים לרתיחה ומבשלים כ – 10 דקות.
3 מצננים מעט.
4 מגישים עם סורבה קוקוס ואגוזים קצוצים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות