מרק פירות יבשים וסורבה קוקוס של אבי ביטון – קינוח מהיר לט"ו בשבט
השף אבי ביטון מכין מרק פירות קל וטעים. מתוך התוכנית “ארוחת שבת”.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1/2 כוס שזיפים מגולענים
1/2 כוס משמשים
1/2 כוס צימוקים
1 בקבוק יין אדום
1/2 כוס סוכר חום
1 כוכב אניס
1 מקל קינמון
1 מקל וניל
אגוזים קצוצים – להגשה
אופן הכנה
1 שמים את כל החומרים בסיר.
2 מביאים לרתיחה ומבשלים כ – 10 דקות.
3 מצננים מעט.
4 מגישים עם סורבה קוקוס ואגוזים קצוצים.