לביבות תרד מטוגנות, טעימות מאוד שמכינים במהירות שיא וכמה שהן טעימות
מתכון ללביבות תרד מטוגנות, קלות להכנה וכמה שהן טעימות!!!
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ גס
500 גרם עלי תרד קצוצים גס
2 ביצים L
1/3 כוס פירורי לחם
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית ומטגנים את הבצל
2 מוסיפים תרד למחבת ומערבבים יחד עם הבצל
3 בוחשים עד שהתרד מתרכך מעט, מצננים היטב וסוחטים היטב את הנוזלים ומעבירים לקערה
4 מוסיפים ביצים, פירורי לחם, מלח ופלפל שחור ומערבבים הכל יחד
5 במחברת רחבה מחממים שמן
6 יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 4 ס"מ ופוחסים לקציצות
7 מטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות
8 מניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג.