אורז מטוגן עם סלמון משומר קל להכנה
מתכון לאורז מטוגן כמו במסעדות, עם ביצה וסלמון משומר, מנה עשירה בחלבון, כיפית ומנחמת
בשיתוף עם וילי פוד
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 קופסאות סלמון משומר
1 בצל ירוק
2 כפות שמן
1 כף שמן שומשום (לא חובה)
1 כוס אורז בסמטי
1 כפית סויה
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1 מתחילים בלהכין את האורז, על כל כוס אורז שמים בסיר כוס וחצי מים
2 כשהאורז מוכן מסירים מהאש ומצננים
3 מחממים ווק עם מעט שמן, טורפים ביצים בקערה ושופכים לתוך הווק
4 מערבבים ליצירת ביצה מקושקשת ומסירים מהאש
5 קוצצים בצל ירוק ומקפיצים בווק, מוסיפים את האורז, מערבבים ומקפיצים
6 מוסיפים את הביצה המקושקשת והסלמון ומערבבים
7 מצננים מעט ומגישים