קציצות בשר מטוגנות שילדים אוהבים
מתכון פשוט, מהיר וקל להכנה של קציצות בשר מטוגנות שילדים אוהבים
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2022/07/24131143/%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A9%D7%A8-%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%92%D7%A0%D7%95%D7%AA-1.jpg)
זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 ק"ג בשר בקר טחון
2 צרורות פטרוזיליה קצוצים דק
4 בצלים סגולים קצוצים דק
4 תפוחי אדמה
2 ביצים לארג'
2 כפות מלח
1 כפית פלפל שחור
1 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
1 בעזרת פומפייה מגוררים את תפוחי האדמה וסוחטים את הנוזלים.
2 מניחים בקערה גדולה את תפוחי האדמה המגוררים את הבצל ופטרוזיליה הקצוצים, את הבשר הטחון, הביצים, המלח והפלפל ומערבבים.
3 מהבלילה שהתקבלה יוצרים קציצות שטוחות ועגולות.
4 במחבת עמוקה מחממים את השמן ומטגנים את הקציצות עד להשחמה משני הצדדים.