אצבעות מוצרלה מטוגנות מדהימות

נשנוש שמתאים לכל יום בשנה ולכל שעה ביום ולשבועות זו מנה פתיחה או מתאבן מושלם

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/2 ק"ג גבינת מוצרלה
3 ביצים
1 כוס פירורי לחם או פנקו
1 כוס קמח
שמן לטיגון
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 חותכים את המוצרלה לרצועות שוות בגודלן
2 טורפים את הביצים, מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים היטב
3 מסדרים צלחת עם קמח וצלחת עם פירורי לחם
4 טובלים את האצבעות בביצים הטרופות, אחר כך בקמח ולבסוף בפירורי הלחם.
5 מכניסים את האצבעות המצופות למקרר למשך כשעה, מוציאים וחוזרים על הטבילות לפי הסדר.
6 מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את האצבעות עד שהן מזהיבות. מוציאים ומסדרים על צלחת עם בנייר סופג.
7 מצננים מעט ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות