קציצות כרובית מטוגנות מ-5 מרכיבים בלבד

מתכון פשוט, מהיר וקל להכנה מ-5 מרכיבים בלבד של קציצות או לביבות כרובית מטוגנות שכולם אוהבים

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כרובית גדולה
1 צרור פטרוזיליה
2 ביצים לארג'
חצי כוס קמח לבן
1 כפיות מלח
שמן קנולה לטיגון
אופן הכנה
1 מפרקים את הכרובית לפרחים.
2 קוצצים דק את הפטרוזיליה.
3 בסיר גדול מרתיחים מים.
4 כשהמים רותחים מכניסים את הכרובית, מוסיפים מלח ומבשלים כ-5 דקות, עד שהכרובית מתחילה להתרכך.
5 כשהכרובית רכה מוציאים אותה, מסננים אותה מהמים וקוצצים אותה דק.
6 מניחים בקערה גדולה את הכרובית הקצוצה, הפטרוזיליה, הביצים, הקמח, ואת התבלינים ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
7 במחבת גדולה ורחבה מחממים את השמן והקנולה ובעזרת כף יוצקים מהבלילה קציצות ומניחים במרווחים על המחבת.
8 מטגנים את הקציצות כ-4 דקות מכל צד עד להשחמה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות