פריקסה במחבת של אבי ביטון
מתכון אותנטי של המאכל האהוב מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק: למילוי:
בצק פילו מופשר
שמן
למילוי:
טונה
לימון כבוש
אריסה
קוביות תפו”א מבושל
ביצה קשה
להברשה: שמן
להגשה: טחינה

אופן הכנה
1 מערבבים את חומרי המילוי ומניחים בצד.
2 מניחים עלה פילו ומברישים בשמן, עליו עוד עלה ומברישים שוב, ואז שכבה שלישית של עלה פילו מוברש.
3 מניחים את המלית שהכנו מראש, ומקפלים את הבצק כמו מעטפה.
4 מטגנים במחבת בשמן, ומגישים עם טחינה.