צנים פקאן ופירות יבשים של דודו אוטמזגין

דודו אוטמזגין מלמד אותנו להכין צנים פקאן ופירות יבשים טעים ובריא ואתם חייבים להצטרף אליו. מתוך התוכנית "מאפים ומתוקים"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית אינגליש קייק באורך 25 ס”מ על התבנית הגדולה של התנור
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
6 ביצים
1 כוס (140 גרם) קמח
1/4 כפית אבקת אפייה
8 (150 גרם) דבלים, חתוכות לרבעים
1 כוס (100 גרם) אגוזי פקאן, שלמים
1/3 1 כוסות (200 גרם) גרם צימוקים כהים
קורט קינמון
אופן הכנה
1 מחממים את התנור ל – 160 מעלות.
2 מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה.
3 במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הסוכר והביצים לתערובת תפוחה ובהירה.
4 מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבלים לבלילה אחידה (מנקים מדי פעם את דפנות הקערה עם מרית ומוסיפים לקערה).
5 מערבבים עם כף עץ את הפירות היבשים והקינמון.
6 יוצקים את הבלילה לתבנית.
7 אופים בתנור החם 40 דקות עד שהעוגה זהובה וגבוהה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
8 מוציאים את התבנית מהתנור ומגבירים את חום התנור ל – 170 מעלות.
9 מצננים את העוגה בתוך התבנית.
10 כשהעוגה קרה לחלוטין, פורסים אותה באמצעות סכין חדה לפרוסות דקיקות בעובי כ – 2 מ”מ.
11 מסדרים את הפרוסות בתבנית גדולה של התנור, מרופדת בנייר אפיה.
12 אופים בתנור החם במשך 5 דקות.
13 מוציאים ושומרים את הצנימים בכלי אטום.
צנים פקאן ופירות יבשים של דודו אוטמזגין
צנים פקאן ופירות יבשים של דודו אוטמזגין, צילום: יח"צ

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות