עוגת גבינה אפויה ב-4 מרכיבים
מתכון לעוגת גבינה אפויה מושלמת וטעימה עם 4 מרכיבים בלבד
זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
עוגה
3 ביצים
500 גרם גבינת מסקרפונה
120 גרם שוקולד לבן
1 כוס סוכר
אופן הכנה
1 מפרידים את כל הביצים לחלמונים וחלבונים.
2 מכניסים לקערה את החלמונים ואת הסוכר ומערבבים לכדי הקצפה.
3 ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל כ-40 שניות.
4 מוסיפים את השוקולד הלבן המומס ואת גבינת המסקרפונה לקערה תוך כדי ערבוב
5 מקציפים בנפרד את החלבונים עד לקבלת קצף יציב.
6 מוסיפים את קצף החלבונים לקערה וערבבים בתנועת קיפול.
7 יוצקים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור ב-160 מעלות לכ-15 דקות.
8 לאחר האפייה משאירים את העוגה בתור לעוד כ-10 לקירור ולאחר מכן מוציאים מהתנור ומגישים.