סביצ'ה פילה פורל

מתכון לסביצ'ה קל להכנה של פילה פורל עם כמה אופציות, גם למרחיקי לכם. מתכון מאת סטס בונין- שף מסעדת פוקאצ'ה

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 קילו פילה פורל לבן/ורוד
בצל סגול
צ'ילי ירוק
מרווה
גבעול סלרי
מלפפון
כוסברה
אורוגולה
עלי אורגנו טרי/מיובש
לבנה
אופציונלי למרחיקי לכת – קרמל הדרים:
300 מ"ל מיץ תפוזים
כוס סוכר חום
פלפל אנגלי
שלושה ענפי תימין
רבע כפית של שום כתוש
פלפל שאטה
למרחיקי לכת – קולורבי בסוואר ערק:
קולורבי 1
כוס סוכר לבן
100 מל ערק
כוס מיץ לימון
אופן הכנה
להרכבת הסביצ'ה:
1 לקצוץ – בצל סגול, צ'ילי ירוק, מרווה, גבעול סלרי
2 לקלף בעזרת קולפן רצועות דקות של מלפפן ולשים בקערה עם מי קרח
3 לשטוף כוסברה, אורוגולה, עלי אורגנו טרי ולהניח לייבוש
4 לחתוך את הדג לקוביות/פרוסות אחידות
5 לפרוס צנונית דק דק
6 להניח על צלחת את הקוביות דג, לפזר נגיעות של לבנה, ומעל לפזר את הבצל סגול, צ'ילי ירוק, מרווה וגבעול סלרי.
7 את הרצועות של המלפפון להניח בצורה מסולסלת מלמעלה יחד עם הקולורבי בסוואר והצנונית.
8 ולפזר מעל את הקרמל הדרים ואת השמן בצל ירוק
להכנת קרמל הדרים:
1 לוקחים 300 מ"ל מיץ תפוזים, שמים בסיר קטן עם כוס סוכר חום, שום כתוש, פלפל אנגלי ושלושה ענפי תימין, קמצוץ של פלפל שאטה ומבשלים הכל על אש נמוכה במשך 25 דקות עד להמסה
2 להניח בצד לקירור במידה וזה סמיך מידי ניתן לדלל עם מעט מים
להכנת קולורבי בסוואר ערק:
1 לוקחים סיר קטן ושמים בפנים סוכר לבן וכוס מים, ומבשלים עד שהסוכר נמס ונותנים לזה להתקרר. לאחר מכן מוסיפים כוס מיץ לימון ו100 מ"ל ערק, מערבבים הכל ושמים בצד
2 במקביל מקלפים ופורסים קולורבי במנדולינה ואם לא אז עם קולפן. שמים את חתיכות הקולורבי בקערה ושופכים מעל את הנוזל ומכניסים לקירור ל24 שעות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות