מרק פולים מדהים של ענת אלישע לליל הסדר

מתכון למרק פולים של ענת אלישע, מסורתי לליל הסדר ומאוד קל להכנה . מתוך ענת אלישע עושה פסח

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
2.5 – 3 שעות
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

נתח אונטריב משויש ארגנטינאי שלם משקל של קילו מאתיים עד 1.5 מעדני גורמה
2 בצלים לבנים קצוצים
6-7 תפוחי אדמה גדולים קלופים
600 גרם פול ירוק קלוף (או שקית קפואה)
צרור כוסברה קצוץ
כפית כורכום
כפית פלפל לבן/שחור
מלח (לפי טעם)
3-4 כפות שמן
4-5 כפות שמן זית
אופן הכנה
1 מחממים שמן בסיר עמוק ומוסיפים את הבצל.
2 מטגנים קלות ומוסיפים את נתחי הבשר.
3 צורבים היטב מכל הצדדים ומוסיפים את התבלינים למעט הכוסברה.
4 מוסיפים את תפוחי האדמה (שלמים או חצויים) ואת הפול הירוק.
5 מוסיפים מים עד לכיסוי מלא של המרכיבים ועוד 2 ס”מ
6 מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים להבה.
7 מבשלים כ 2.5-3 שעות או עד ריכוך מלא של הבשר.
8 מוציאים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה גס!
9 מחזירים לסיר ומערבבים.
10 מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ולאחר 5 דק’ המרק מוכן.
צילום: שירן כהן שי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      מרק פול

       וואו ענת, אלופה, עקבתי לראות איך את מכינה, בדיוק כמו של אמא שלי ז"ל, בלי כל מיני תוספות מיותרות, אלופה !!!! אחד המרקים הכי טעימים שאני מכירה, כמה פשוט ככה טעים.

       וואו ענת, אלופה, עקבתי לראות איך את מכינה, בדיוק כמו של אמא שלי ז"ל, בלי כל מיני תוספות מיותרות, אלופה !!!! אחד המרקים הכי טעימים שאני מכירה, כמה פשוט ככה טעים.
      גלית says: