טרטר דג ירושלמי של אביב משה

מתכון לטרטר דג ירושלמי עם גרגירי חומוס, צ'יפס חצילים וקרם חציל שרוף. מתוך התכנית של אביב משה עושה שבת

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים/קופסאת שימורים
שמן זית
כמון
1 חציל לטיגון
לסלטון:
2 צרור פטרוזיליה
2 צרור פטרוזיליה
5 עגבניות שלמות קלופות
1 בצל סגול בינוני
1 פלפל שיפקה
200 גרם פילה מוסר ים או אינטיאס ללא עור
לקרם חציל:
1 חציל שרוף (נשתמש רק בקליפה השרופה)
1/2 כוס טחינה
גרידת לימון
שמן זית
1/4 כוס מים
אופן הכנה
1 מניחים בקערה חומוס ומתבלים בשמן זית, כמון וקורט מלח. מניחים בצד
2 פורסים לצ'יפסים דקים ומטגנים
3 קוצצים את כל הירקות לתוך קערה ומתבלים בשמן זית, מלח ולימון.
4 את פילה הדג חותכים לקוביות בינוניות
5 לקרם החציל: מעבירים הכל לבלנדר מוט וטוחנים למחית חלקה
6 הרכבת המנה בסגנון חופשי על צלחת הגשה, מורחים קרם חציל ועמבה לטבילה
צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות