קציצות דגים של אביב משה

תבשיל עם קציצות מוסר ים עם טוויסט מרוקאי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקציצות:
0.5 ק”ג מוסר ים טחון
2 כפות כוסברה
2 כפות פטרוזיליה
1 תפוח אדמה מגורר
3 כפות פירורי לחם
1 כף שמן זית
1 כפית פפריקה מרוקאית מתוקה
1 מעט כמון
1 מלח
לרוטב:
1 מעט שמן זית לטיגון
3 שיני שום פרוסות
2 פלפלים אדומים פרוסים לרצועות
4 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
2 כפות רסק עגבניות
0.5 לימון פרוס
1 כפית פפריקה מרוקאית
1 קורט כמון
1 מלח,פלפל
3 כוסות מים
אופן הכנה
הקציצות:
1 קוצצים את עשבי התיבול
2 מערבבים את כל חומרי הקציצות יחד
3 עוטפים בנייר נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה
4 לאחר 1/2 שעה יוצרים קציצות מהתערובת
הרוטב:
1 מטגנים בסיר רחב שום, פלפלים אדומים ועגבניות
2 מוסיפים רסק עגבניות וחצי לימון פרוס
3 מתבלים בפפריקה מרוקאית מתוקה ובמלח לפי הטעם
4 מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים את הרוטב לרתיחה
5 מניחים את הקציצות בסיר ומבשלים כחצי שעה
6 מגישים לצד אורז לבן
קציצות דגים של אביב משה
קציצות דגים של אביב משה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות