ספגטי דגים מהיר של ג'יימי אוליבר

מתכון לספגטי מקרל מהיר עם פירורי לחם פריכים, ברוקולי וצ'ילי. מתוך התכנית ג'יימי אויליבר מבשל בזול

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 פרוסת לחם לבן ועבה
שמן זית
180 גרם ברוקולי
2 שיני שום
½ לימון
150 גרם ספגטי
½ כפית פתיתי צ'ילי מיובשים
1 קופסת מקרל ברוטב עגבניות (125 גרם)
30 גרם גבינת צ'דר
אופן הכנה
1 חותכים גס את הלחם להכנת פירורים לחם ומניחים בתבנית גדולה על אש בינונית-גבוהה עם 1 כף שמן זית. לטגן למשך 3 דקות, או עד שהוא פריך, תוך ערבוב קבוע, להניח בקערה בצד.
2 חותכים את הקצה הקשוח מגבעולי הברוקולי. חותכים את הפרחים לחתיכות קטנות ועדינות ופורסים דק מאוד את הגבעול הנותר. קולפים ופורסים דק את השום. מגררים את גרידת הלימון ומניחים בצד למועד מאוחר יותר.
3 מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים עם טיפת מלח לפי הוראות היצרן, חולטים את פרחי הברוקולי למשך 2 הדקות ומסננים. שומרים בצד ספל עם מי הבישול העמילנים.
4 בינתיים מנגבים את המחבת ומניחים אותה בחזרה על אש בינונית עם 2 כפיות שמן זית והצ'ילי היבש. מוסיפים את גבעול הברוקולי הפרוס. מטגנים כ- 5 דקות, עד שהם חרוכים ומזהיבים קלות, מערבבים ומוסיפים קצת ממי הפסטה מוסיפים את השום הפרוס בדקה האחרונה.
5 הכניסו פנימה את המקרל (הרוטב והכל), לפורר בעזרת הכף לאחר מכן הוסיפו כוס של מי פסטה והמשיכו לבשל לעוד 2 דקות.
6 מוסיפים את הפסטה לברוקולי והמקרל ומערבבים הכל יחד במידת הצורך ניתן להוסיף עוד ממי הפסטה.
7 להוריד מהאש, לגרד דק את הגבינה, מוסיפים סחיטה טובה של מיץ לימון, ואז מערבבים יחד ומתבלים במלח ופלפל שחור.
8 מצלחתים, מפזרים מעל את פירורי הלחם הפריכים את גרידת הלימון ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות