דג פורל בקראסט פיסטוק מדהים – קל ופשוט להכנה

מתכון לדג פורל בקראסט פיסטוק מדהים שמכינים בתנור ב-10 דקות עבודה, קל להכנה וכל-כך טעים! של הבלוגרית והמתכונאית בר פיירמן

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקראסט:
חצי כוס פיסטוקים
3 שיני שום קלופות
1/2 כוס שקדים טחונים
מלח
חופן עלי פטרוזיליה\כוסברה לבחירתכם
3-2 כפות שמן זית (אולי תצטרכו טיפה יותר)
לדג:
2 נתחים של דג פורל לבן
חצי לימון פרוס לפרוסות
אופן הכנה
1 בקוצץ המזון טוחנים את כל רכיבי הקרסאט עד לקבלת תערובת אחידה. מחממים תנור על 170 מעלות.
2 בתבנית במתאימה לתנור מרפדים נייר אפייה ומניחים את הדגים בתבנית עם העור כלפי מטה.
3 מצפים את הדג בקראסט, שמים פרוסות לימון מעל, מכסים בנייר אפייה ומכניסים לתנור ל20 דקות
4 לאחר מכן מורידים את נייר האפייה ומעלים את הטמפ' ל190 מעלות למשך 10 דקות. מגישים
דג מצופה פיסטוק – כזה עוד לא אכלתם.ן. צילום: בר פיירמן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות