דג בקראסט של רון יוחננוב

פילטים של דג בס עטופים בקראסט פריך מבורגול ופיסטוקים של רון יוחננוב מספיישל שבועות של יוחננוב'ס

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 פילטים של פילה דג באס
3 כפות בורגול מושרה בחצי כוס מים חמים עם מעט מלח.
3 גבעולים בצל ירוק גדול, שטוף וקצוץ דק דק,
1 צרור פטרוזיליה גדול, שטוף, מיובש וקצוץ דק
3 שיני שום
50 גרם פיסטוקים
גרידת לימון
30 גרם גבינת פרמזן
3 כפות שומשום, עדיף קלוי
3 כפות שמן זית
1 כפית שמן שומשום
3 כפות מיץ לימון או ליים
3/4 כפית מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 לימון שטוף, חצוי ופרוס לחצאי עיגולים דקיקים
אופן הכנה
1 משרים בורגול במים עם טיפה מלח לפי הוראות היצרן.
2 מניחים בקערה את שיני השום, הפטרוזיליה, הבצל הירוק, הפיסטוקים, גרידת הלימון, שומשום, גבינת פרמזן ואת הבורגול המושרה.
3 מוסיפים שמן זית ושמן שומשום וטוחנים בעזרת בלנדר מוט.
4 מניחים את הפילטים על גבי נייר אפיה בתבנית.
5 מניחים שתי כפות מהרוטב על פני כל דג ומורחים על גבי חלקו העליון.
6 מוסיפים פרוסות לימון ומפזרים בין הפילטים.
7 מחממים תנור על 200 מעלות ומבשלים כ – 20 דקות.
צילום: נמרוד סונדרס

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: