דג לשבת של עדן הראל

עדן ועודד מקבלים את השבת עם מתכונים לארוחת שישי ביתית,טעימה וקלה להכנה שיהפכו את שולחן שישי לחגיגה אמיתית. הפעם הם מכינים דג לשבת

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

דג פילה באס
גרגרים חומוס אליהו
3 פלפל אדום גמבה
שמן זית
4 גזרים
3 שיני שום
כפית זחוק זהבי חריף מאוד – מכסה אדום
חצי קילו עגבניות שרי
פטרוזיליה
חופן כוסברה
לימונים
כף כמון
כפית בהרט
כף פפריקה מתוקה מרוקאית
פלפל שחור, מלח
כוסברה
אופן הכנה
1 במחבת עמוקה עם מכסה, מתחילים עם שמן זית, כף כמון, כפית בהרט כף פפריקה מתוקה מרוקאית, ו 3 שיני שום, פלפל שחור, מלח חופן פטרוזליה וחופן כוסברה
2 במחבת עמוקה עם מכסה, מתחילים עם שמן זית, כף כמון, כפית בהרט כף פפריקה מתוקה מרוקאית, ו 3 שיני שום, פלפל שחור, מלח חופן פטרוזליה וחופן כוסברה
3 מבשלים 30 דקות על אש בינונית- גבוהה, ואז מוסיפים את הדגים, עור כלפי מעלה, תערובת פטרוזיליה וכוסברה מלמעלה ומכסים שוב.
4 מבשלים 5-7 דקות על אש גבוהה והדג מוכן.
דג לשבת
צילום שניר גואטה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות