ברוסקטה חלה ודגים של אביב משה

מתכון לברוסקטה חלה ודגים מתוך התכנית של אביב משה עושה שבת

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חלה פרוסה בעובי 2 סמ'
שמן זית
4 פילה לברק נקי מעור ועצמות
מיץ לימון
1 כף אריסה
2 כפות לימונים כבושים
שמן זית
מלח
סלטון למנה:
200 גר' זיתי טאסוס או זית מרוקאי שחור
200 גר' צימוקים אוזבקים
1 חב' עלי סלרי (יפים קטנים צעירים)
3 בצלים ירוק חתוך למקטעים
חופן עלי פטרוזיליה
חופן עלי כוסברה
חופן עלי רוקט
תרכיז רימונים
שמן זית
אופן הכנה
1 משמנים מחבת וצורבים פרוסות מ-2 הכיוונים
2 בקערה מערבבים מיץ לימון, 1 כף אריסה, 2 כפות, לימונים כבושים, שמן זית
3 בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה מניחים את הדג, מורחים אותו בתערובת. לצידו מוסיפים פרוסת חלה באותה תבנית מרוחה בשמן זית
4 מערבבים את כל חומרי הסלט
מרכיבים את המנה:
1 לוקחים ברוסקטה, מניחים מעל דג ומעל סלטון
ברוסקטה חלה ודגים
צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות