בקלאווה קלה להכנה של יעל קצב המוכשרת

מתכון לבקלוואה ביתית קלה להכנה מדפי פילו בתוספת של אגוזים, פיסטוקים וסירופ. גאוני כמה שזה פשוט להכין!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
חבילת דפי פילו מופשרת
150 ג׳ חמאה מומסת
למילוי:
כוס וחצי פיסטוקים טחונים
כוס אגוזי מלך טחונים
לסירופ:
כוס סוכר
כוס מים
לקישוט מעל:
קצת פיסטוקים טחונים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות.
2 משמנים תבנית בחמאה( תבחרו אותה מראש כך שתהיה מתאימה לגודל הדפים), ומניחים מעל חצי מחבילת הפילו.
3 מערבבים את תערובת האגוזים והפיסטוקים ומפזרים באופן שווה מעל הדפים.
4 מניחים מעל את החצי השני של דפי הפילו ומהדקים מעט.
5 חותכים למעויינים או לריבועים, חתכים עמוקים שיגיעו עד התחתית.
6 שופכים מעל את החמאה המומסת באופן אחיד, כך שתכסה טוב את הכול.
7 מכניסים לתנור לכ-35 דקות, עד שהבקלאווה זהובה ויפה.
8 בנתיים מכינים את הסירופ, בסיר קטן ממיסים את הסוכר עם המים, ושופכים על הבקלאווה איך שהיא יוצאת מהתנור.
9 מפזרים קצת פיסטוקים מעל, ולא נוגעים עד שהיא לא מתקררת קצת
10 בתאבון!!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות