פילה בורי בתנור

מתכון פשוט ומהיר לפילה בורי בתנור בטעם מושלם

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 נתחי פילה בורי
8 כפות שמן זית
4 שיני שום כתושות
חצי כפית פפריקה
חצי כפית צ'ילי גרוס
חצי כפית כורכום
4 כפיות מלח גס
חצי כפית תבלין אורגנו יבש
חצי כפית תבלין תימין יבש
חצי כפית תבלין בזיליקום יבש
1 כפות פלפל שחור גרוס
חצי צרור כוסברה קצוצה דק
שליש כוס שמן קנולה לטיגון
הגשה
6 שיני שום שלמות
חצי כפית מלח גס
1 לימון חתוך לפרוסות
אופן הכנה
1 בתבנית מרופדת בנייר אפייה שמים את הפילטים של הבורי יחד עם שמן הזית וכל התבלינים, מערבבים הכל יחד ומניחים במשך כחצי שעה על מנת שהדג יספוג את הטעמים.
2 מחממים מראש תנור על 180 מעלות.
3 בתום חצי השעה מפזרים את שיני השום השלמות ואופים את הדג בתנור כ-10 דקות.
4 כשהדג מוכן מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מלח גס ומקשטים בפרוסות הלימון.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      דג בורי בתנור

       חצי כוס קנולה למה מיועד אם יש כבר שמן זית? תודה

       חצי כוס קנולה למה מיועד אם יש כבר שמן זית? תודה
      דורית says:
      • שמן זית לרוטב, שמן קנולה לטיגון

        שמן זית לרוטב, שמן קנולה לטיגון
        adi says:
        • אבל זה בתנור, ללא טיגון

           

           
          לינה says: