דג סלמון בתנור של אפרת סיאצ'י

מתכון קליל ומרשים לסלמון אפוי ברוטב דבש, סויה ושמן זית. פחות מ-10 דקות עבודה, כולל שטיפת כלים.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

600 גרם נתחי סלמון טרי או קפוא שהופשר
כוסות שעועית ירוקה מופשרת משקית קפואה (מומלץ להשתמש בשעועית ירוקה עדינה)
לתיבול:
3 כפות מיץ לימון
3 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש
2 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות
דג סלמון בתנור
צילום: יח"צ , דג סלמון בתנור

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ומניחים את נתחי הדג והשעועית הירוקה בתבנית מרופדת בנייר אפייה
2 . מערבבים בקערית את חומרי הרוטב ומתבלים את נתחי הדג והשעועית הירוקה ברוטב. יש להשאיר 2 כפות רוטב בצד
3 מכניסים לתנור החם ואופים במשך 15 דקות. אם זה דג קפוא מופשר – 10 דקות
4 פותחים בזהירות את דלת התנור, מברישים את הדג ביתרת הרוטב ואופים כ-5 דקות נוספות
5 מוציאים ומגישים
6 מומלץ להגיש עם לימון

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות