מאפינס תפוחים ב-10 דקות
המתכון הכי מהיר וטוב למאפינס תפוחים, עם קראמבל מושלם מלמעלה ואם תרצו – אפשר גם להכין אותו באינגליש קייק. לא צריך מיקסר, הכל מחומרים שיש בבית תמיד ואפשר לשים איזה פרי שתרצו
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
למאפינס:
ביצים 3
200 מ"ל חלב
160 גרם חמאה מומסת
400 גרם קמח
20 גרם אבקת אפייה
5 גרם מלח
200 גרם סוכר
2 כפיות תמצית וניל
2 תפוחים חתוכים לקוביות
לקראמבל:
80 גרם חמאה קרה
60 גרם סוכר
60 גרם קמח
1 כפית קינמון טחון
אופן הכנה
1 מקציפים את הסוכר, הביצים והוניל, מוסיפים את החלב והחמאה ומערבבים
2 מנפים מעל הבלילה קמח, אבקת אפייה, ומלח, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
3 מוסיפים את התפוחים לתערובת ומערבבים
4 מחממים תנור ל 180 מעלות
5 משמנים תבנית מאפינס וממלאים את השקעים כמעט עד הסוף
6 בקערה נפרדת מכניסים חמאה קרה חתוכה לקוביות ואת שאר חומרי הקראמבל ובעזרת האצבעות יוצרים פירורים לא אחידים
7 מפזרים את הקראמבל מעל הבלילה ומכניסים לתנור ל 25-28 דקות
ממש האבתי
ממש מעניין אותי עים באמת יוצא תאים
ממש מעניין אותי עים באמת יוצא תאים
רומי says:
לדעתי, המפינס תפוחים מכיל יותר מידי מוצרים לא בריאים התפוחים סה"כ 2 .
האם ניתן לשנות את המינונים למפינס בריאים יותר?
לדעתי, המפינס תפוחים מכיל יותר מידי מוצרים לא בריאים התפוחים סה"כ 2 . האם ניתן לשנות את המינונים למפינס בריאים יותר?
קולט says: