ריזוטו פתיתים מהיר של אבי ביטון מתוך טוק טוק

אבי ביטון במתכון מהיר (מאוד!) לריזוטו פתיתים מתוך טוק טוק

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1.5 כוסות פתיתים
1/2 כוס שמנת
3 שיני שום
6 עלי בזיליקום
2 כפות שמן זית
מלח
פרמזן
אופן הכנה
לפסטו בדקה וחצי:
1 לכתוש את השום והבזיליקום בעזרת מכתש ועלי
2 להוסיף שמן זית לערבב היטב
ריזוטו:
1 לחמם סיר להכניס לתוכו את הפסטו לדקה ולהוסיף את הפתיתים ולערבב
2 להוסיף את השמנת
3 לבשל מספר דקות עד לקבל המרקם הרצוי
4 להוסיף שמן זית לפי הטעם לערבב
5 להוסיף פרמזן ובזיליקום ולהגיש

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: