כדורי שוקולד של מיקי שמו מתוך התכנית טוק טוק

גל זהבי נכנס לבתים של השפים של ערוץ האוכל, והפעם הוא מגיע למטבח הפרטי של מיקי שמו והם מכינים כדורי שוקולד מהירים וטעימים

זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

240 מ"ל (1 כוס) חלב
100 גרם חמאה
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
50 גרם (4 כפות גדושות) אבקת קקאו מנופה
1 כפית תמצית וניל
100 גרם שוקולד חלב קצוץ
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
300 גרם ביסקווטים (או עוגיות חמאה) מפוררים גס
לציפוי:
קוקוס טחון
אופן הכנה
1 מחממים חלב, חמאה וסוכר בסיר תוך כדי בחישה, עד שהסוכר והמאה נמסים, מוסיפים את הקקאו ומערבבים עד לרתיחה. מסירים מן האש, מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים לאחידות.
2 יוצקים את התערובת החמה על שני סוגי השוקולדים, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה, מוסיפים את פירורי הביסקווטים ומערבבים.
3 עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה להתייצבות התערובת.
4 יוצרים כדורי שוקולד בקוטר 4 ס"מ, מגלגלים בקוקוס.
5 שומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע או עד חודש בהקפאה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: