סופגניות אשל עם טוויסט של מור אליאסי

מתכון של מור אליאסי לסופגניות אשל עם טוויסט קלות להכנה והכי טעימות שיש. מתכון מושלם להכין ביחד עם הילדים לכבוד חג החנוכה.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
חצי שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
350 גרם (2.5 כוסות) קמח
2 שקיות אבקת אפייה
100 גרם (חצי כוס) סוכר
2 ביצים
2 גביעים שמנת חמוצה
2 כפות חלב
כפית מחית וניל
קורט מלח
גרדת לימון
שמן לטיגון
למילוי:
60 גרם (חצי כוס) אבקת סוכר
4-6 כפות מיץ לימון
ריבת תות
אופן הכנה
1 מחממים סיר קטן עם שמן עמוק בחום בינוני ומניחים בו מד חום.
2 נשים לב שלא לעבור את ה-180 מעלות.
3 בקערה שמים קמח אבקת אפייה, סוכר, גרדת לימון ומלח, מוסיפים ביצים, שמנת חמוצה, חלב ומחית וניל.
4 טורפים היטב לאחידות.
5 כשהשמן הגיע ל-175 מעלות בעזרת כף הגלידה לוקחים כדור מהבלילה, מניחים בעדינות בשמן ומטגנים משני הצדדים להזהבה יפה.
6 מעבירים למסננת לצינון.
7 מעבירים ריבת תות לשקית זילוף עם צנטר וממלאים את הסופגניות (אפשר גם לחתוך בסכין ולמלא בעזרת כפית).
8 מכינים את הציפוי – סוחטים לימון ומערבבים את המיץ עם אבקת סוכר ליצירת משחה נוזלית.
9 מזלפים מעל הסופגניות.
10 בתאבון!
מור אליאסי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      כמות

       נראה מעולה..כמה יוצא מהכמות הזו בגודל שעשית?
      לאתר המדהים ..חשוב לציין בכל מתכון

       נראה מעולה..כמה יוצא מהכמות הזו בגודל שעשית? לאתר המדהים ..חשוב לציין בכל מתכון
      אתי says:
      • יוצאות בערך 16-18 סופגניות קטנות

        יוצאות בערך 16-18 סופגניות קטנות
        rotem says: