אנטריקוט מולקחטה (קערת אבן) עם פריחולס וסלסה של עומר מילר
השף עומר מילר מביא אלינו את המקסיקנית לביקור: אנטריקוט מולקחטה (קערת אבן) עם פריחולס וסלסה, מתוך "שף על האש"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
המרכיבים:
1 ק”ג אנטריקוט נקי, פרוס לחתיכות בעובי בינוני.
לסלסת פיקו דה גאיו:
2 עגבניות
1 בצל לבן
2 פלפל חריף
שמן זית
מלח פלפל
לפריחולס צ’ארו:
3 כפות שמן זית
1 כף חזה אווז מעושן
2 כוסות שעועית שחורה מבושלת
3 עגבניות מרוסקות
2 גבעולי בצל ירוק או חצי בצל לבן
אופן הכנה
1 במחבת עמוקה מניחים את השעועית והבצל ומבשלים.
2 מוסיפים את העגבניות המרוסקות וממשיכים לבשל כחצי שעה עד להסמכה.
3 שורפים את מרכיבי הסלסה, קוצצים ומתבלים.
4 צולים את פרוסות האנטריקוט עד לדרגת מדיום.
5 בקערת אבן מניחים את הפריחול עליו את פרוסות הבשר ומעל הכל מפזרים סלסה ובצל ירוק.