סלט חצילים ועגבניות רומני ב-10 דקות
מתכון לסלט חצילים עם עגבניות ורסק עגבניות, התוספת המושלמת לכל ארוחה, ובמיוחד בעל האש זה סלט הכי מתאים לבשר בפיתה
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/04/23153217/AdobeStock_505741725.jpg)
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 חצילים בינוניים קלופים חתוכים לקוביות
1 בצל קצוץ
5 עגבניות בינוניות מגורדות
4 שיני שום כתושות
2 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה
1 מחממים מחבת רחבה או סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה
2 מוסיפים את קוביות החצילים, ממליחים מעט
3 מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 25-30 דקות, מערבבים מידי פעם, משאירים על האש 20 דקות או עד שהחצילים מתרככים
4 מוסיפים את העגבניות המגורדות והשום ומבשלים עם מכסה במשך 15 דקות ומערבבים מידי פעם
5 מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור ומבשלים 5-10 דקות נוספות
6 ניתן להגיש חם או קר והכי טוב בתוך פיתה על האש