סלט פטוש עם חצילים של נוף עתאמנה אסמעיל
סלט פטוש – מתאים כתוספת מושלמת, בריאה ומפנקת לארוחה.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 חצילים בגודל בינוני
2 שיני שום
1 כף רכז רימונים
1 צרור רוקט
1 חסה ערבית
4 מלפפונים
2 עגבניות מגי
1 כוס עגבניות שרי בצבעים
1 צרור בצל ירוק
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור נענע
4-5 צנוניות
2 פלפל ירוק חריף
2 גמבה ירוקה
4 לימונים
3 פיתות
1 כפית סומק
שמן לטיגון עמוק
500 גרם גבינה צפתית רגילה או עם קצח
אופן הכנה
1 קורעים את הפיתות לחתיכות בגודל בינוני ומטגנים בשמן עמוק.
2 מוציאים ומניחים על נייר סופג ומתבלים במלח.
3 חותכים את החצילים לקוביות 2X2 ומטגנים בשמן עמוק.
4 מתבלים את קוביות החציל במעט שום וברכז רימונים.
5 חותכים את הירקות גס.
6 מוסיפים לקערת הירקות את הפיתות המטוגנות והחצילים.
7 מתבלים את הסלט במיץ לימון, מלח, סומק ומעט שמן זית.
*התמונה להמחשה.