סלט חצילים הכי טעים וקל להכנה שיש
מתכון לסלט חצילים הכי קל שיש וגם הכי טעים, בלי סיבוכים ועם מעט מרכיבים
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 חצילים
1 ראש שום
1 בצל סגול
מיץ מלימון 1
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
1/3 כוס שמן זית
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-190-200
2 עוטפים את החצילים והשום היטב בנייר אפייה ולאחר מכן בנייר אלומיניום.
3 מניחים במגש וצולים עד שעה או עד שהחצילים רכים ועד 30-40 דקות לשום.
4 מוציאים בזהירות מהתנור ומוציאים את פנים החציל ומניחים אותו בקערה.
5 סוחטים את שיני השום מהפקעת ומועכים.
6 מוסיפים לחצילים ומערבבים יחד עם מיץ לימון, שמן זית כתית מעולה, בצל ופטרוזיליה ומגישים!
חצילים
אפשר לשרוף את החצילים על הגז?
אפשר לשרוף את החצילים על הגז?
אסתר says:
רצוי!
רצוי!
adi says:
תוספת של מעט פלפל ירוק קצוץ מוסיפה המון
אני לסלט הזה מוסיפה פלפל ירוק קצוץ… וזה סוף
אני לסלט הזה מוסיפה פלפל ירוק קצוץ... וזה סוף
מלי מסלם says: