עוגת מייפל הכי קלה וטעימה שיש

מתכון לעוגת מייפל עסיסית וטעימה, מעולה ליד הקפה שכל הזמן תרצו "ליישר"

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

רכיבים ל-2 תבניות אינגליש קייק
3 ביצים גדולות
150 גרם סוכר
200 מ"ל שמנת חמוצה
125 מ"ל שמן צמחי
קורט מלח
1 כפית קינמון
½ כפית תמצית וניל
210 גרם קמח לבן
10 גרם אבקת אפייה
75 גרם אגוזי מלך או שקדים שבורים
עבור הזיגוג: 120 גרם מייפל
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית
2 בקערה גדולה טורפים ביצים, סוכר, שמנת חמוצה, שמן, מלח, קינמון ווניל עד לקבלת תערובת אחידה
3 מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד לקבלת מרקם חלק
4 יוצקים את הבלילה לתבניות העוגה ומיישרים את החלק העליון
5 מפזרים אגוזים בחלק העליון של העוגות
6 אופים 35-45 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות, יציבות ושיפוד הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים
7 יוצקים על המייפל על העוגות כשהן עדיין חמות ומניחים להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר
טיפים:
1 העוגה נשמרת בכלי סגור במקרר עד שבוע. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר
2 ניתן להכין את המתכון גם בתבנית עגולה של 24 ס"מ
3 במקום אגוזי מלך או שקדים ניתן להשתמש בכל סוג של אגוזים שאתם אוהבים
4 אם לא רוצים להשתמש בחלב: במקום שמנת חמוצה אפשר להשתמש בקרם קוקוס באותה כמות
5 חשוב להשתמש במייפל טבעי לתוצאה טעימה במיוחד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות