לנגוש הונגרי קל להכנה עם ממרח שום ושמנת חמוצה מעל של לירון ספיר

מתכון ללנגוש – סופגניה שטוחה ומלוחה קלה להכנה ומושלמת לחג החנוכה! מתכון מנצח של הבלוגרית לירון ספיר

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

‏2 כוסות קמח לבן
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
1 ורבע כפית שמרים יבשים
1 כוס חלב פושר
שמן לטיגון
להגשה:
ממרח שום
שמנת חמוצה
מוצרלה מגורדת
אופן הכנה
1 ‏בקערת המיקסר לערבב קמח וסוכר. להוסיף שמרים ולערבב עם כף. להוסיף את המלח ולערבב שוב. להוסיף את החלב ולערבל במיקסר עם וו לישה בערך חמש דקות.
2 ‏הבצק דליל מעט לא להיבהל. ‏
3 ‏לכסות ולהתפיח עד הכפלת נפח (‏בחורף ובקור צריך אפילו שעתיים או יותר).
4 ‏מחלקים את הבצק ל 4 עיגולים שווים. מועכים עם האצבעות ומשטחים לעובי בינוני ויוצרים עיגול בינוני.
5 בסיר רחב ‏מחממים שמן עמוק מכניסים עיגול אחד לשמן ומטגנים משני הצדדים לצבע זהוב.
6 מורחים ממרח שום (שום כתוש עם שמן זית), שמנת חמוצה ומוצרלה מגורדת מעל, ואם אוהבים מוסיפים מלמעלה בצל ירוק

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות