עוגת קרמבו קלה להכנה של עדי כהן

מתכון לעוגת קרמבו רכה, טעימה והכי ממכרת שיש! עוגה שאף פעם לא נמאס לאכול אותה.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתחתית כדורי שוקולד-(רינג קוטר 22)
150 גרם שוקולד מריר
4\3 כוס (150 גרם) שמנת מתוקה
170 גרם ביסקוויטים טחונים לפירורים גסים
לקרם:
2 כוסות (500 גרם) שמנת מתוקה
80 גרם פודינג וניל (שקית אחת)
4 כפות סוכר
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
4\3 כוס (150 גרם) שמנת מתוקה
סוכריות לקישוט
אופן הכנה
רינג קוטר 22
1 מרפדים רינג בנייר אפיה בתחתית ושמים בחלק הפנימי של הרינג שקף לעוגה כדי שנוכל אחר כך לחלץ את העוגה בקלות מהרינג.
2 מתחילים בהכנת התחתית.
3 ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר ושמנת מתוקה בפולסים של 30 שניות עד שהכל נמס. מוסיפים את הביסקוויטים הטחונים ומערבבים עד לתערובת אחידה. מוזגים בתוך הרינג ומיישרים בעזרת כף/כוס.
4 מכניסים למקרר לרבע שעה-20 דקות עד התייצבות.
5 לאחר שהתחתית התייצבה מכינים את הקרם.
הקרם:
1 שמים בקערה שמנת מתוקה, פודינג וניל וסוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה אבל לא קשה מדי.
2 יוצקים את הקרם על התחתית של העוגה ומיישרים בעזרת פלטה.
3 מכניסים למקפיא לחצי שעה לפני הכנת הציפוי.
הציפוי:
1 ממיסים שוקולד מריר, שוקולד חלב ושמנת מתוקה ביחד. מוזגים מעל העוגה ומנענעים את התבנית שהציפוי יגיע לכולה.
2 מכניסים לשעה למקפיא, אחרי שעה במקפיא מוציאים את הרינג, מסירים את השקף כשהעוגה קפואה ומכניסים את העוגה להתייצבות במקרר לפחות 3-4 שעות לפני שאוכלים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות