קרואסון במילוי שוקולד מהיר מאוד
כל מה שצריך זה בצק שמרים עלים מוכן ושוקולד שאוהבים. ולמקרה שתהיתן – התשובה היא לא. אין כזה דבר יותר מידי שוקולד.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 בצק שמרים עלים מוכן
שוקולד (קינדר/פרה/מילקה/כל שעולה על דעתכם/ן)
1 ביצה להברשה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל180 מעלות
2 פורסים בצק שמרים מדופדף על משטח מעט מקומח, חותכים למשולשים גדולים
3 לוקחים שוקולד שאוהבים – לדוגמא 2 אצבעות קינדר ומניחים על החלק העבה של המשולש ומגלגלים עליו את הבצק עד השפיץ, כך שהבצק מגולגל סביב אצבעות הקינדר
4 מברישים בביצה ומכניסים לתנור ל 20 דקות