עוגת גבינה מהירה וקלה

מתכון לעוגת גבינה מהירה, קלה להכנה, עם בסיס ביסקווטים ומלית גבינה מדהימה.

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
לילה במקרר
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תחתית:
16 ביסקוויטים
1/4 כוס סוכר חום
65 גרם חמאה מומסת
למלית גבינה:
680 גרם גבינת שמנת (למשל פילדלפיה) בטמפרטורת החדר
1 כוס סוכר
4 ביצים, טמפרטורת החדר + 2 חלמונים, טמפרטורת החדר
1/2 כפית תמצית וניל
1 כפית תמצית וניל או גרגירים מתרמיל וניל אמיתי
אופן הכנה
לתבנית עגולה בקוטר 23
1 מניחים את הביסקוויטים במעבד מזון עד לטחון דק.
2 מוסיפים את הסוכר החום והחמאה המומסת ומערבבים עד שהכל מתאחד
3 משמנים תבנית ומשטחים את הביסקויטים היטב לתחתית התבנית. עוטפים את תחתית התבנית בנייר כסף
4 מחממים תנור ל 180 מעלות ומכניסים את התחתית ל 10-15 דקות
5 מקציפים את גבינת השמנת עם הסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם חלק וקרמי
6 מוסיפים את הביצים בכל פעם במהירות נמוכה
7 מערבבים עד להטמעה. מוסיפים את החלמונים, פולי הווניל או תמצית הווניל
8 מקציפים במהירות גבוהה כמה שניות עד שהכל מתערבב כמו שצריך
9 מעבירים את המלית על התחתית, ממלאים תבנית במים ומניחים בתוך המים את תבנית העוגה
10 מכניסים לתנור (עדיין 180 מעלות) ל 55 דקות
11 מוציאים מהתנור, מוציאים את נייר הכסף ומעבירים למקרר להצטננות (לא להוציא עדיין מהתבנית) למספר שעות
12 לפני שמחלצים מהתבנית, להעביר סכין בדפנות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות