פלאפל ביתי בטעם של פעם

מתכון לפלאפל קל להכנה של הבלוגרית מור אליאסי "ידיים של מאמא" בטעם של פעם

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

קילו חומוס מושרה לפחות 12 שעות
2 בצלים
12 שיני שום
2 כפות מלח
כף כמון
כף פטרוזיליה יבשה
כף סודה לשתייה
כפית פלפל שחור
¼ כוס קמח
כוס מים
אפשר להוסיף שומשום, צ'ילי גרוס וכו'
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 טוחנים את החומוס המושרה עם בצל ושום
2 מוסיפים תבלינים, קמח ומים לעוד עיבוד קצר
3 מניחים שעה בקירור
4 מחממים סיר עם שמן עמוק, יוצרים כדורים ומטגנים להזהבה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות