דונאטס קלים להכנה

מתכון לסופגניות דונאטס רכות, אווריריות וממש מדהימות שתוכלו לצפות בכל העולה על דעתכם

זמן הכנה
שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק
2 וחצי כוסות קמח
1 כף שמרים יבשים
1 ביצה L
1/4 כוס סוכר
2/3 כוסות חלב/חלב סויה/חלב שקדים/מים
1/2 כפית תמצית וניל
קורט מלח
40 גרם חמאה חתוכה לקוביות
לטיגון: שמן קנולה
אופן הכנה
1 בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים יחד קמח, שמרים יבשים, ביצה, סוכר, חלב, וניל, מלח וחמאה, לשים עד לקבלת בצק רך ומעט דביק
2 מכסים את קערת הבצק ומתפיחים במשך כשעה
3 על גבי משטח מקומח מרדדים את הבצק
4 קורצים עיגולים בקוטר 7-8 ס"מ ומוציאים את החלק הפנימי בעזרת מיקד קטן יותר, בקוטר של כ-2-3 ס"מ
5 מניחים את הדונאטס על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה משומן היטב
6 את העיגולים הפנימיים מגלגלים ומניחים על אותה תבנית
7 מברישים את הדונאטס ואת עיגולי הבצק במעט שמן בחלקם העליון, מכסים ומתפיחים שוב
8 מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק
9 מטגנים את הדונאטס ואת העיגולים הקטנים עד להזהבה
10 מוציאים מהשמן ומעבירים לצלחת עם נייר סופג
11 מצננים לטמפרטורת החדר
12 ניתן לצפות בכל מה שתבחרו: ריבת חלב/שוקולד/ריבה/חמאת בוטנים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות