צ'ורוס קלים להכנה
מתכון לסופגניות הלטיניות בגרסת הביס – כך שהכי קל לטבול בריבה, נוטלה, סוכר וקינמון, או בכל מה שתרצו
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1/4 כוס חמאה מלוחה
1 כוס מים
1 כף סוכר
1 כוס קמח רגיל
ביצה אחת גדולה (או 2 קטנות)
שמן לטיגון
לציפוי: סוכר וקינמון
לטבילה: נוטלה, ממרח שוקולד, ממרח לוטוס, חמאת בוטנים, ריבה, שמנת חמוצה
אופן הכנה
1 על מחבת מניחים חמאה, מים וסוכר
2 מוסיפים קמח רגיל וממשיכים לערבב.
3 מקררים מעט את התערובת לפני שמכניסים את הביצים
4 מוסיפים ביצה גדולה וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד
5 מכניסים לשק זילוף
6 מחממים שמן לרתיחה ואז מורידים את הלהבה לבינונית
7 טובלים מספריים בשמן וגוזרים את הבצק שיוצא משק הזילוף ישירות לשמן לגודל הרצוי
8 מטגנים על אש נמוכה במשך 5 דקות או עד להזהבה.
9 מניחים להתקרר מעט ומצפים בסוכר וקינמון
10 טובלים באיזו תוספת שאוהבים, בתאבון!