מרק ברוקולי עשיר וקל להכנה
מתעון למרק ברוקולי, עשיר בטעמים וסמיך, מושלם לימים קרים
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 כפות שמן זית
בצל לבן אחד קצוץ
גזר אחד קצוץ
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
גבעול סלרי אחד קצוץ
3 שיני שום פרוסות
חצי מיכל שמנת לבישול (125 מ"ל)
כף וחצי מלח
רבע כפית פלפל
חצי כפית טימין
ליטר וחצי מים רותחים (6 כוסות).
600 גרם פרחי ברוקולי (ללא גבעולים)
אופן הכנה
1 מבשלים יחד בצל, סלרי, שום וגזר עם שמן זית ומלח עד להזהבה קלה.
2 מוסיפים את תפוחי האדמה, ברוקולי, פלפל וטימין, מערבבים ומבשלים לעוד 2 דקות
3 מוסיפים את המים ומבשלים כ35/40 דקות עם מכסה סגור
4 טוחנים עם מוט בלנדר ומוסיפים את השמנת.
5 מבשלים עוד 10 דקות ומגישים
לעמוד האינסטגרם של נועה
שד רות הציונות 51 חיפה
עאידה מטאנס says: