קראמבל תפוחים חם קל להכנה

חורף, גשם בחוץ, בא לכם משהו מתוק וקל להכנה, איך נשמע קראמבל תפוחים וגלידת וניל? מרגישים יצירתיים? החליפו 2 תפוחים ב 2 אגסים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

רכיבים לתבנית בגודל 20 על 25 ס"מ
6 תפוחים (או 4 תפוחים ו-2 אגסים)
4 כפות מים
3 כפות סוכר חום
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
3/4 כוס קמח לבן
3 כפות סוכר
40 גרם אגוזים טחונים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית
2 חותכים את התפוחים לפלחים או קוביות, מניחים בתבנית
3 שופכים על התפוחים את המים והסוכר, מערבבים ומכניסים לתנור ל 15 דקות עד לריכוך
4 בינתיים שמים בקערה את הקמח, סוכר, אגוזים, מלח וחמאה מעבדים בידיים עד שמתקבל בצק במרקם פירורי – ומניחים במקרר
5 בתום 15 הדקות שמים את הקראמבל שהכנו על התופחים ואופים עוד 20 דקות, או עד שהפירורים מזהיבים
6 מוציאים מהתנור ומגישים עם גלידה, שמנת חמוצה, קצפת או קרם פרש

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות