באן מי ברווז של משה בדישי

משה בדישי במתכון וואו שאסור לכם לפספס לבאן מי ברווז, מתוך התוכנית "עוצרים לאכול במזרח"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כרעיים של ברווז ללא עצמות חתוכות לרצועות ( מהמתכון של הברווז הצלוי)
4 כפות רוטב הוי סין + 4 כפות מים לערבב יחד
2 בגטים חצויים
4 כפות חרדל דיז’ון חלק
4 כפות מיונז
כף שמן צ’ילי
½ צ’ילי אדום פרוס
8 עלי חסה אייסברג שטופים
12 עלי נענע
12 עלי בזיליקום
2 מלפפונים פרוסים ללא קליפה
חביתה מ- 3 ביצים
לאיולי טום יאם
½ כוס מיונז יפני
½1 רוטב טום יאם
סקוויז של ליים
כפית שמן שומשום
אופן הכנה
1 במחבת גדולה מחממים את הברווז יחד עם ההוי סין על חום נמוך.
2 בקערה נפרדת, מערבבים יחד את החרדל, המיונז ושמן הצ’ילי ומורחים את שני צידי הבגט הפנימיים.
3 לאיולי: מערבבים הכל יחד עד לקבלת מרקם של רוטב מגובש.
4 ההגשה: מניחים בבגט: חסה ,מלפפון ,חביתה, כמה רצועות ברווז ומעל עשבי תיבול וצ’ילי.
5 מחממים את הבגט בתנור כחצי דקה ומגישים מיד.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות