קציצות טונה אפויות של עומר מילר

הצצה לחייהם של השף עומר מילר ואשתו המעצבת שירנקה בתכנית “סטוריז”. בתפריט: קציצות טונה אפויות שאפשר לאכול אחרי אימון בלי ייסורי מצפון!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקציצות
3 קופסאות טונה מקופסת שימורים בשמן זית
2 ביצים
2 בצלים
4 כפות פירורי לחם
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כף רוטב צ׳ילי מתוק
3 כפיות רוטב סויה
1 גזר
לרוטב
2 בצלים קצוצים דק
כף סוכר חום
2.5 כוסות מים
2 כוסות אפונה וגזר
חצי כף קמח
כף פפריקה מתוקה
כפית כורכום שטוחה
1/3 כפית קינמון
כף שטוחה אבקת מרק
פלפל שחור גרוס, מלח
אופן הכנה
הקציצות
1 מסננים את הטונה היטב מהשמן ומניחים בקערה גדולה.
2 את הבצל והגזר קולפים ומגרדים בפומפייה על הצד הגס, סוחטים היטב מנוזלים ומוסיפים לקערה.
3 מוסיפים גם ביצים, פירורי לחם, פטרוזיליה קצוצה, רוטב צ’ילי וסויה, מלח ופלפל שחור.
4 מערבבים היטב את כל המצרכים, עד שמתקבלת עיסה אחידה, מכסים את הקערה ומכניסים לקרר למשך 15 דקות.
הרוטב
1 לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף סוכר חום ולטגן עד שהוא נמס. להוסיף את הקמח ולהמשיך לטגן
2 להוסיף את התבלינים והמים. להגביה את האש ולבשל כ- 5 דקות.
3 להוסיף את האפונה וגזר ולבשל כ-10 דקות נוספות.
4 להוסיף את הקציציות בזהירות ולבשל עוד 15 דקות בטאבון.
קציצות טונה אפויות של עומר מילר
קציצות טונה אפויות של עומר מילר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות