גלילת תמרים קלה להכנה של ענת אלישע
מתכון לעוגיות בצק פריכות ונימוכות במילוי תמרים. הקינוח האולטימטיבי לחג הפסח. מתוך ענת אלישע עושה פסח
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
כוס אגוזי לוז קלויים
כוס שקדים מקלות קלויים
חצי כוס אגוזי מלך
חצי כוס פיסטוק חלבי קלוי
חצי כוס דבש
חצי כוס סוכר
500 תמרים מגולענים
2 כפות שמן
שקית שומשום וקוקוס קלוי
אופן הכנה
1 לקצוץ את כל הפיצוחים
2 שמים בסיר את הדבש הסוכר והתמרים
3 מבשלים על אש בינונים תוך כדי ערבוב עד עיסה אחידה
4 מוסיפים את כל הפיצוחים מערבבים ומסירים מהאש
5 מכסים ומכניסים למקרר לשעה
6 משמנים את הידיים ומשטח העבודה
7 יוצרים מהעיסה 2 גלילות
8 מגלגים בקוקוס ושומשום
9 עוטפים בנייר אפייה
10 ומכניסים למקפיא לשעה.
איך לשמור? במקפיא? כמה זמן נשמר?
לקי says:
בהחלט ניתן לשמור במקפיא
בהחלט ניתן לשמור במקפיא
rotem says: